Som creadors de recorreguts virtuals (virtual tours) immersius amb les darreres tecnologies en qualitat d’imatge i escaneig en 3D, amb experiència en el sector fotogràfic, audiovisual i de mapping 3D.

Emplena el nostre formulari dins l’apartat de contacte. Intenta donar-nos el màxim d’informació del teu espai: ubicació, metres quadrats, número de plantes, contingut, etc.

Estàs a tan sols un pas de mostrar el teu espai a tot el món!

Un cop hem quedat un dia i hora per escanejar el teu espai, has de preparar-lo de manera que estigui net i endreçat. Tingues en compte que es tracta de la imatge que donarà el teu espai. Les cortines és preferible que estiguin tancades, per unificar llums provinents de l’exterior. Persianes apujades. Les portes de les habitacions interiors han d’estar obertes. Preferiblement que no hi hagi persones ni animals dins l’espai. Finalment, ens facilites la ubicació del teu espai.

Mentre estem capturant i escanejant el teu espai, NO és necessari que hi siguis present. N’hi ha prou si ens obres l’espai i ja t’avisem quan acabem. A Pixelview360 tenim un compromís estricte amb la discreció i la confidencialitat. Tan sols es veurà al recorregut virtual el que vegi a simple vista.

La durada mitjana és d’uns 45 min. per cada 100m2, aprox. Evidentment, un espai diàfan requereix menys escanejos que un espai amb més detalls i racons. El nombre de plantes també hi influeix.

El teu tour virtual estarà llest d’1 a 3 dies després d’haver-lo capturat. En el cas de superfícies molt grans i complexes, aquest temps serà major. També si hi ha múltiples punts amb etiquetes (tags) amb informació o enllaços.

Quan estigui llest et passarem un enllaç perquè el puguis compartir i insertar al teu web.

El nostre tour virtual PIXELVIEW GLOBAL 3D, a diferència d’altres recorreguts, captura els espais amb una alta qualitat i una precisió acurada gràcies al sistema d’escaneig 3D. Aquesta tecnologia permet acotar perfectament totes les mesures en dins l’espai per poder-ne fer un plànol 2D o una exportació en malla 3D en format .OBJ.

Altres tours acostumen a fotografiar l’espai amb 15 o 20 fotos. PIXELVIEW GLOBAL 3D permet capturar-ho tot amb una alta definició i fins a uns 200 o més punts d’escaneig! El resultat és un espai en 3D amb més detall, més enfoc i més fidel que un tour tradicional. Tanta és la qualitat, que fins i tot es poden exportar fotografies en .JPG  a partir del propi tour virtual 360.

Emprem la tecnologia de Matterport, el millor sistema mundial de captura i escaneig d’espais en 3D. Qualitat assegurada.

També ens diferencia el sistema que tenim de  fins a 3 modes diferents de visualització: SHOWCASE VIEW (tour amb punt de vista immersiu en primera persona), DOLLHOUSE VIEW (perspectiva isomètrica en 3D com si el teu espai fos una maqueta en miniatura) i FLOOR PLAN VIEW (vista com la planta d’un plànol, però en volum i texturitzada).

La navegació del tour es facilita amb unes fotos en miniatura (highlights) que permeten fer salts d’un espai a un altre dins el mateix recorregut.

Una altra diferència és l’animació automàtica en forma de vídeo que resumeix una visita pel teu tour, ideal per a visitants passius.

Tot el tour es comparteix fàcilment amb un únic enllaç que pots insertar al teu web o compartir a les xarxes socials. Sense descàrregues de cap programa especial.

Fins i tot pots fer que sigui visible per tothom dins Google Street View.

Com pots veure, un munt de funcions i beneficis dins el mateix tour virtual, i tot amb una tecnologia molt assequible a tots els tipus de negocis.

Vols saber-ne més? Envia’ns un formulari a CONTACTE i et farem un pressupost.

És necessari un navegador actualitzat que suporti l’estàndar WebGL, necessari per poder veure continguts 3D. Qualsevol navegador actual ho suporta per defecte: Google Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer…

En dipositius mòbils, serveix el Google Chrome en Android 5.0 o superior i l’iOS 9.0 amb Safari o posterior.

No. Els tours virtuals que fem a Pixelview360 no es poden descarregar com si fossin arxius de fotos o vídeos. Són arxius complexes, allotjats en servidor i que tan sols es poden compartir i/o incrustar mitjançant un enllaç o codi per a ésser visualitzats online. És com tenir creat un compte d’usuari en una xarxa social: mentre mantinguis la teva subscripció anual, el tour virtual seguirà allotjat i podrà ser visitat online per tothom qui consulti el teu web, xarxes socials o Google Street View.