Els nostres tours virtuals d'alta precisió poden ser aplicats en qualsevol espai i/o sector. Els resultats de gran definició fan del teu negoci un aparador perfecte per tal que el puguin visitar des de qualsevol lloc, simplement amb qualsevol dispositiu connectat a internet.Aquests són alguns exemples i els avantatges d'aplicar els serveis de Pixelview360.

MUSEUS I PATRIMONI

El nostres tours virtuals permeten tenir visitants des de qualsevol part del món, facilitant la difusió de l'art i de la cultura. La precisió i qualitat de les captures en 360 graus permeten apreciar totes les obres d'una manera immersiva i envoltant. Les etiquetes (tags) que es poden afegir a cada element ens poden donar informació en detall i posar enllaços a vídeos o altre material que complementi el tour.

La captura i l'escaneig precís de l'espai en 3D, permet obtenir-ne un arxiu en format .OBJ per a ésser arxivat per a futures consultes, reproduccions d'obres o llegat cultural patrimonial. Perquè una bona manera de preservar un museu és tenint un bon "backup" en escaneig digital 3D.

HOSTALERIA I CASES RURALS

La diferència respecte la competència de fer un tour virtual per l'hotel, apartament o casa rural, és que milloren les expectatives del client quan ha de prendre una decisió abans d'una futura estança. Poder veure en detall l'espai virtualment, ajuda a decidir-se en ferm i li dóna garanties que l'estança complirà les seves expectatives.

Una casa rural és el teu negoci familiar on has decorat cuidadosament en detall tots els espais i habitacions. Un tour virtual d'alta definició és ideal per mostrar-ne tots els racons i provocar en els potencials hostes el desig de passar-hi uns dies de descans i relax. Estimula'ls amb un tour de qualitat i en 3D per la teva finca.

CELEBRACIONS I RESTAURANTS

Per poder triar un lloc on celebrar un esdeveniment o casament, els clients han de visitar físicament uns quants espais que han seleccionat prèviament. Amb el tour virtual al teu web, els estàs apropant el teu espai respecte els altres i, en conseqüència, els facilites la decisió de concertar una trobada amb el teu negoci.

En restaurants, podem afegir al tour punts d'interès (etiquetes o tags) on es vegi el contingut de la teva carta, menús o línia gastronòmica.

CENTRES COMERCIALS I BOTIGUES

Permet l'accés dels clients apropant el teu producte al públic. Fem tours virtuals per les zones i àrees comunes dels centres comercials, perquè els usuaris de Google Street View puguin visitar també l'interior de les teves instal·lacions. Consulta'ns les promocions en grup per tal que els negocis i botigues del centre comercial que estiguin interessats també puguin afegir-s´hi al tour virtual del centre.

Possibilitat d'actualitzacions posteriors en cas de nous locals i botigues.

Si tens una botiga, sigui gran o petita, podràs fer que la gent visiti el teu negoci des de Google Maps. Molt públic potencial a l'abast d'un simple enllaç al teu tour virtual.

SERVEIS IMMOBILIARIS

Fent un tour virtual dels teus espais, optimitzes recursos i temps filtrant els potencials clients que saben quin tipus d'espai estan buscant.

En zones de costa, on la segona residència és freqüent en clients estrangers, es facilita molt la tria a distància. D'aquesta manera es redueixen viatges i desplaçaments innecessaris dels inversors que aprecien molt el seu temps i volen tenir garanties sobre les expectatives de l'espai que han navegat virtualment. Un tour virtual de qualitat és un inversor més predisposat.

Consulta’ns la nostra oferta de múltiples tours si tens diversos immobles amb diferents necessitats.

CONSTRUCTORS I PROMOTORS

Els tours virtuals aplicats en construccions en curs, faciliten el seguiment del projecte. Sobretot en aquelles construccions que impliquen diferents empreses i persones que controlen alhora altres projectes, moltes vegades des de la distància. Podràs seguir els avenços tot reduïnt el nombre de visites. La tecnologia que fem servir a Pixelview360 permet obtenir un detall excepcional i prendre mesures de les parets i posar cotes als espais amb molta precisió. També es poden crear plànols 2D amb exactitud a partir de l'escaneig en 3D. Tot plegat, molt còmode i fàcil de mostrar a clients i inversors.