A Pixelview360 creem tours virtuals plenament immersius del teu espai. Per poder oferir la millor qualitat i tecnologia 3D en escaneig d'espais, ho fem amb el sistema reconegut mundialment de Matterport.  Capturant i escanejant el teu espai, obtenim una rèplica virtual molt precisa del teu espai en 3D i amb una textura i detall d'alta qualitat. El resultat és una reproducció en miniatura anomenada "dollhouse" (casa de nines) que la podràs recórrer i visitar virtualment en detall.
La precisió del tour virtual permet mesurar qualsevol element. També podem obtenir plànols en 2D a partir de l'escaneig en 3D i insertar el teu tour dins l’extens món virtual de Google Street View, a l'abast i conegut per tothom. Tan sols cal un dispositiu amb connexió a internet per navegar pels tours virtuals de Pixelview360. Una subscripció anual és tot el que necessites per mantenir actiu l'enllaç online del teu tour virtual i gaudir-lo des del teu web, xarxes socials, ulleres VR i Google Street View.

TOUR VIRTUAL

PIXELVIEW READY

 • Tour virtual per aquells espais que busquen tots els avantatges d'un tour, però que no tenen la necessitat d'escanejar l’espai per obtenir-ne plànols 2D ni exportar-lo en format .OBJ (per Autocad o programari especialitzat de 3D).
 • El resultat és un tour complet en 3D creat a partir de les fotografies de 360 graus que capturem.
 • Compatible amb totes les funcions d'etiquetatge (tags) dels punts d'interès dins del propi tour i la inserció del recorregut a Google Street View.
 • Una opció perfecta per a petits espais/botigues que s'inicien en el tour virtual complet i de qualitat.

TOUR VIRTUAL

PIXELVIEW GLOBAL 3D

 • Tour virtual amb captura de l'espai mitjançant escàner 3D de gran precisió. La malla 3D resultant és altament fidel a l'espai original. L'espai virtual resultant es pot exportar en format .OBJ per a programari especialitzat de 3D i Autocad.
 • Fins a 200 o més punts d'escaneig de l'espai, amb dimensions i mesures molt acurades.
 • Imatges resultants d'alta qualitat i una gran definició, per als espais que més ho precisen (museus, grans superfícies, hotels, etc.)
 • Compatible amb totes les funcions d'etiquetatge (tags) dels punts d'interès dins del propi tour i la inserció del recorregut a Google Street View.
 • Ideal per a museus i espais de patrimoni i històrics que s'han de conservar, per a espais grans i multiplanta, per a hostaleria, per a immobiliàries/constructors, per a locals/restaurants/botigues que necessiten posar en valor fins al més últim detall, etc.

TOT BEN INTERACTIU

Les etiquetes (tags) als nostres tours virtuals serveixen per afegir informació, enllaçar tot tipus d'arxius, contextualizar els espais, objectes, etc.

Són uns elements visibles des de l'enllaç al tour virtual original, però no estan disponibles des de Google Street View.

DETALLA EL QUE VULGUIS

Un punt d'interès dins el tour virtual pot ser un objecte, un racó, un espai concret... qualsevol element dins de l'espai virtual es pot destacar amb una icona ancorada en un punt concret que ens ampliarà la informació o ens enllaçarà a un arxiu vinculat.

COM UNA VISITA GUIADA

Les etiquetes són molt útils per aportar tota la informació que creiem necessària per tal que l'usuari gaudeixi d'un tour detallat, com si un guia anés complementant i matissant el que estem veient.

PERSONALITZABLES

Poden ser textos, enllaços a vídeos, fotos, arxius .pdf o enllaços a altres tours. Les etiquetes es poden diferenciar per colors i és possible posar-ne tantes com es vulgui. Qualsevol dels nostres tours virtuals és compatible amb les etiquetes, tot i que aquestes són una funció opcional.

 • Hosting anual del tour virtual al servidor per tal que sigui visible (1r any inclòs en la captura inicial).
 • Publicar el tour virtual perquè sigui visitable des de Google Street View.
 • Afegir etiquetes (tags), enllaços multimedia i altra informació dins el recorregut virtual.
 • Conversió de l'escaneig 3D a plànol 2D en format .PDF
 • Conversió de l'escaneig 3D a arxiu de malla 3D en format .OBJ
 • Fotos i vídeos en 360 d'espais, esdeveniments, etc.